Over ons

Over ons

De 3 zekerheden van Move the Crowd:

Move the Crowd BV is dé NLP opleidingspartner van Nederland. Het onafhankelijke Springest heeft Move the Crowd opgenomen in de TOP 3 van Beste Opleiders van Nederland 2017, 2018 & 2019. (Bron:www.springest.nl)  In samenwerking met InnerQi is Move the Crowd gespecialiseerd in de door de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP) gecertificeerde opleidingen en hebben we een deelnemersbeoordeling van maar liefst 9,6!

Deze beoordeling krijgen we niet zomaar. Wij leiden niet op, maar wij trainen. En dat is een groot verschil. Opleiden is een boek voorlezen en dat boek begrijpelijk maken. Trainen is laten snappen en toe laten passen. Met allerlei werkvormen, leermethodieken en vooral humor.

Niet een van onze trainers is docent. Daar waken we voor. Wij werken met dedicated NLP professionals die naast het trainen allemaal een eigen business hebben. Omdat ze het leuk vinden hun kennis en ervaring over te dragen.

Zekerheid 1: Diplomagarantie

Als enig NLP opleidingsinstituut hanteren wij NVNLP diplomagarantie. Dit houdt in dat wanneer u onverhoopt een (deel)examen niet behaald , u net zolang begeleidt gaat worden dan nodig. Desnoods volgt u de hele opleiding weer opnieuw. (exclusief kosten arrangement) Voorwaarde hierbij is dat u alle opleidingsdagen gevolgd heeft en de huiswerkopdrachten gemaakt heeft. Move the Crowd zorgt er dus voor dat ook u het NLP Practitioner diploma gaat behalen!

Zekerheid 2: Kort(st)e doorlooptijd

Met een vaste regelmaat volg je de praktijkgerichte lessen van één van onze trainers. En deze trainers zijn praktijktrainers, geen leraren. Gericht dus om de behandelde theorie om te zetten naar jouw dagelijkse praktijk én gericht op het behalen van jouw diploma. Onze opleidingen worden zowel overdag als in de avond verzorgd. Veelal in blokken van twee aangesloten dagen, soms inclusief avondprogramma,

Zekerheid 3: Laagste prijs garantie

Move the Crowd hanteer de Laagste prijsgarantie

Jouw voordelen van een NLP Practitioner opleiding bij Move the Crowd :

  • NVNLP Diploma garantie: Move the Crowd blijf je net zo lang helpen, begeleiden en coachen zodat ook jij je diploma haalt.
  • Snel je diploma behalen. Het kan al binnen 11 maanden.
  • Move the Crowd is verreweg de goedkoopste Certified Education Partner van NVNLP
  • De trainers van Move the Crowd scoren aantoonbaar hogere initiële slagingspercentages dan het landelijk gemiddelde.
  • Move the Crowd is opgenomen in de TOP 3 van Beste Opleiders van Nederland 2017, 2018 en 2019.

De Move the Crowd Groep bestaat uit de volgende labels:

www.nimasales.nl

www.nimamarketing.nl

www.nimacommunicatie.nl

www.adrmediators.nl

www.nlpprofessional.nl

www.movethecrowd.online

www.nimamasterclass.nl