Over ons

Over ons

De 3 zekerheden van Move the Crowd:

Move the Crowd BV is dé NLP, TA en SW opleidingspartner van Nederland. Het onafhankelijke Springest heeft Move the Crowd opgenomen in de TOP 3 van Beste Opleiders van Nederland 2017, 2018 & 2019. (Bron:www.springest.nl)  In samenwerking met Anouk Schuling en Jessica George is Move the Crowd gespecialiseerd binnen dit vakgebied en hebben we een deelnemersbeoordeling van maar liefst 9,6!

Deze beoordeling krijgen we niet zomaar. Wij leiden niet op, maar wij trainen. En dat is een groot verschil. Opleiden is een boek voorlezen en dat boek begrijpelijk maken. Trainen is laten snappen en toe laten passen. Met allerlei werkvormen, leermethodieken en vooral humor.

Niet een van onze trainers is docent. Daar waken we voor. Wij werken met dedicated NLP, TA en SW professionals die naast het trainen allemaal een eigen business hebben. Omdat ze het leuk vinden hun kennis en ervaring over te dragen.

Zekerheid 1: Certificaatgarantie

Wij hanteren een certificaatgarantie. Wanneer je de opleiding volledig gevolgd hebt en de oefeningen met goed gevolg hebt afgesloten ontvang je het certificaat van Move the Crowd!

Zekerheid 2: Kort(st)e doorlooptijd

Met een vaste regelmaat volg je de praktijkgerichte lessen van één van onze trainers. En deze trainers zijn praktijktrainers, geen leraren. Gericht dus om de behandelde theorie om te zetten naar jouw dagelijkse praktijk én gericht op het behalen van jouw diploma. Onze opleidingen worden zowel overdag als in de avond verzorgd. Veelal in blokken van twee aangesloten dagen, soms inclusief avondprogramma,

Zekerheid 3: Laagste prijs garantie

Move the Crowd hanteer de Laagste prijsgarantie

Jouw voordelen van een NLP, TA en SW opleiding bij Move the Crowd :

  • Certificaatgarantie: Move the Crowd blijf je net zo lang helpen, begeleiden en coachen zodat ook jij je diploma haalt.
  • Snel je certificaat behalen. Het kan al binnen 2 maanden.
  • Move the Crowd is verreweg de goedkoopste Certified Education Partner
  • De trainers van Move the Crowd scoren aantoonbaar hogere initiële slagingspercentages dan het landelijk gemiddelde.
  • Move the Crowd is opgenomen in de TOP 3 van Beste Opleiders van Nederland 2020, 2019, 2018 & 2017.

De Move the Crowd Groep bestaat uit de volgende labels:

www.nimasales.nl

www.nimacommunicatie.nl

www.nlpprofessional.nl

www.movethecrowd.online