Subsidieregeling

Subsidieregeling

Het STAP Budget 2022

Het STAP-budget waarbij werkenden en niet-werkenden een persoonlijk ontwikkelbudget krijgen van maximaal € 1.000,- per jaar wordt per 1 januari 2022 ingevoerd. De regeling is in grote lijnen uitgewerkt en de definitieve regeling wordt in de loop van 2021 verwacht.

Op deze website vind je alle actuele informatie over de STAP-budget regeling. Zie hieronder de meest gestelde vragen over het STAP-budget.

Na invoering van de regeling STAP-budget kun je op deze website een passende opleiding, cursus, training of andere scholingsactiviteit vinden die je kunt doen met je STAP-budget om jezelf verder te ontwikkelen en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Er zal een breed scala aan scholingsactiviteiten mogelijk zijn met het STAP-budget en vanaf 2022 gaan we je op deze website helpen om snel een passende keuze te maken, zodat je op tijd bent om je STAP-budget goed te benutten. Er wordt gesproken over een jaarlijks totaalbudget van € 218 miljoen waarmee er jaarlijks ruimte zal zijn voor circa 200.000 toekenningen. Dus wees er vanaf 2022 op tijd bij!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en mogelijkheden van het STAP-budget? Blijf op de hoogte door je in te schrijven via het contactformulier.